Creatine Monohydrate - 0.500 кг.

Продукт №: G004082
Код на производителя: fff03

Креатинов продукт

  • Марка:

Продуктът съдържа 100% креатин монохидрат, който подпомага бързия и ефективен растеж на мускулна маса, увеличава вашата тренировъчна издръжливост и Ви осигурява бързо възстановяване след натоварващи тренировки.

Креатин монохидрат помага за регулацията на азотния баланс в тялото, като предоставя всички необходими условия за нарастване на мускулната маса. Той ускорява процеса на инсулиново производство подпомага храносмилателната система.

Креатин монохидрат е висококачествена и важна аминокиселина, която подпомага производството на хормон на растежа и предотвратява катаболните действия.
 
Креатинът ще Ви предпази от загубата на мускулна маса и ще повиши Вашата сила и енергия и ще намали риска от мускулни трески.

35.29лв.

Начин на приемане

Една доза от 5 грама с 500 милилитра вода час преди тренировка и една доза непосредствено след нея.

В ден, в който не тренирате се приема една доза сутрин на празен стомах.

Зареждащата доза се състои в прием на 3-4 дози дневно.

Поддържащата доза се състои в прием за период от 60 до 90 дни по 1-2 дози на ден.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За увеличаване на енергията.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.500 кг.
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5000 кг. 0%
Общо Калории 54 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Creatine Monohydrate - 0.500 кг.

Добави коментар
Креатинов продукт Creatine Monohydrate - 0.500 кг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на , моля свържете се с нас на 0879202042.