Creatine Monohydrate 220 Caps.

Продукт №: G002611
Код на производителя: 11506

Креатин Монохидрат

Amix Creatine Monohydrate  е добавка със 100% микронизиран креатин, обработен чрез системата HPLC CONTROL, която гарантира, че креатин няма добавени примеси. Тази революционна технология въвежда нов стандарт в креатиновите формули, създавайки микро-частици креатин, около 20 пъти по-малки в сравнение със стандартния размер и така осигурява по-добро усвояване на всички съставки.

Креатин е естествено съединение в тялото, което осигурява ATP енергия, необходима за мускулните контракции. То се синтезира от аминокиселината аргинин, метионин и глицин, които се срещат в най-голяма концентрация в скелетните мускули. Креатин увеличава мускулната сила и издръжливост, също тка забавя появата на умора. Той подсигурява необходимите условия за продължително и интензивно натоварване, като по този начин съдейства за изграждането на мускулна маса. Не на последно място, креатин ускорява процеса на възстановяване след тренировка.

 

Микронизираният креатин се отличава с по-висока чистота, по-лесно и ефективно усвояване. Тази форма на креатин не предизвиква дразнене и дискомфорт в стомаха.


36,18 лв. 26.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 6 капсули дневно, приблизително 30-60 минути преди физическо натоварване с голямо количество вода.

Каква цел има

Увеличава мускулната сила

Повишава физическия капацитет и издръжливост

Забавя появата на умора

Ускорява възстановяването на мускулите

Стимулира растежа на чиста мускулна маса

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 36 дози
Количество в опаковка 220 капсули
Количестно на доза 6.11 капсули
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 4800 мг. 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Creatine Monohydrate 220 Caps.

Добави коментар
Креатин Монохидрат Creatine Monohydrate 220 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.