Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки

Продукт №: G002057
Код на производителя: MP-0950

Креатин монохидрат

Creapure Creatine Monohydrate е продукт за покачване на мускулна маса. Креатинът запълва мускулните депа, увеличава обема на клетките и ги хидратира, което засилва тяхната работоспособност. Creapure Creatine Monohydrater увеличава нивата на АТФ, ескплозивността, силовата издръжливост и цялостното възстановяване. 

В една доза от  5 таблетки:
Creatine Monohydrate: 5g (5000mg)43,69 лв. 30.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по 5 грама преди тренировка и 5 грама след тренировка.

Каква цел има

За мускулно напомпване и прилив на енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 250 таблетки
Количестно на доза 5.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 гр 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки

Добави коментар
Креатин монохидрат Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.