Creatine Monohydrate 300gr Pure and Tested

Продукт №: G005561
Код на производителя: api03

Креатинов продукт

  • Марка: API

Продуктът съдържа 100% креатин монохидрат, който подпомага бързия и ефективен растеж на мускулна маса, увеличава вашата тренировъчна издръжливост и Ви осигурява бързо възстановяване след натоварващи тренировки.

Креатин монохидрат помага за регулацията на азотния баланс в тялото, като предоставя всички необходими условия за нарастване на мускулната маса. Той ускорява процеса на инсулиново производство подпомага храносмилателната система.

Креатин монохидрат е висококачествена и важна аминокиселина, която подпомага производството на хормон на растежа и предотвратява катаболните действия.
 
Креатинът ще Ви предпази от загубата на мускулна маса и ще повиши Вашата сила и енергия и ще намали риска от мускулни трески.

55.52лв.

Начин на приемане

При зареждащата фаза, се приема о 1 равна лъжичка (5 грама от продукта) по 4 пъти дневно за периот от 5 дни.

При поддържащия период се приема по една доза от 5 грама два пъти дневно, разтворена във вода или сок.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.300 кг.
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5 гр. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Creatine Monohydrate 300gr Pure and Tested

Добави коментар
Креатинов продукт Creatine Monohydrate 300gr Pure and Tested не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на API, моля свържете се с нас на 0879202042.