Creatine Monohydrate Powder

Продукт №: G003551
Код на производителя: 721

Креатинов продукт

  • Марка:

Креатинът е изключително ценен от спортисти от всички дисциплини заради разнообразните му качества свързани с покачването на мускулна маса и увеличаване на силата, подобряване на издръжливостта и визията, за пълноценни спринтове и пълноценно възстановяване.

Peak Creatine Monohydrate Powder е в комбинация с комплекс от витамин В за по – добро усвояване и използване от организма.Продукта не е за изграждане на мускули като цялостния Createston, а като много ефикасна моно – добавка.

Ако никога преди не сте ползвали креатинови добавки или си почивате от употребата им и нивата на креатин в тялото ви са ниски, можете да качите около 3 кг. мускулна маса за 4 – 8 седмици, силата ви да се увеличи с около 20 до 25% и да загубите 1кг мазнини.

 


47.31лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една доза на ден.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и повишаване на силата

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100 дози
Количество в опаковка 0.500кг.
Количестно на доза 0.01.кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин <0.01гр. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 18мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 2мг. 0%
Креатин Монохидрат 3гр. 0%

За Креатинови продукти Виж всички 184 продуктa

Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ). АТФ е от голямо значение за спортистите, защото служи като пряк източник на енергия за съкращенията на мускулите. При съкращаване на мускулите АТФ се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ) като се отделя енергия и фосфатен остатък. Запасите от АТФ се изчерпват напълно за 2-3 сек и трябва непрекъснато да се подновяват, за да се поддържа производителността.

Коментари към Creatine Monohydrate Powder

Добави коментар
Креатинов продукт Creatine Monohydrate Powder не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Креатинови продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.