CUT 4 HIM + 120 капсули

Продукт №: G002111
Код на производителя: ct1

Ацетил Л-карнитин.

  • Марка:

CUT HIM 4 + е уникален термогенен формула, специално създадена за активно спортуващи, на базата ацетилкарнитина, билкови екстракти и кофеин.
Л-карнитина участва в транспортирането на мастни киселини от цитоплазмата към митохондриите, на мястото на производство на ATP (енергия).
Обогатен с една иновативна съставка екстракт от чили, уникална по своята същност.
В изключителната си формула са били въведени също и Гугулстероните, които имат стимулиращ ефект за повишаване на вашия метаболизъм. Екстрактът от маслиново дърво е един от най-богатите източници на полифеноли, открити в природата.


83.49лв.

Начин на приемане

4 капсули дневно.

Каква цел има

За отслабване..

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 4.00 капсули

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към CUT 4 HIM + 120 капсули

Добави коментар
Ацетил Л-карнитин. CUT 4 HIM + 120 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на , моля свържете се с нас на 0879202042.