DAILY VITAMINS Pure Nutrition 200 таблетки

Продукт №: G007141
Код на производителя: PN7734

Мултивитамини DAILY VITAMINS

DAILY VITAMINS 200 таблетки съдържа всичките ключови витамини в достатъчни дози, за да се покрият нуждите на тялото. Във формулата всключени потентните форми на витамини А, D, C, Е, К и целия B-комплекс. Съдържа и ключови минерали като калций, магнезий и цинк, без които тялото не може да бъде в оптимален режим на здраве и жизненост. Много от нас нямат възможността да следят за правилния си хранителен режим като по този начин се лишават от необходимото количество витамини, минерали и други микронутриенти. За да може човешкият организъм да функционира пълноценно и тялото Ви да е здраво и жизнено е изключително важно да го захранвате с необходимото количество от незаменими витамини, минерали и антиоксиданти. Осигурява дневните нужди от витамини, минерали и ензими за човешкото тяло и всички тези микронутриенти са събрани в една единствена таблетка. Таблетките на Daily Vitamins са със специално таблетно покритие, което позволява тяхното по-лесно преглъщане и по-качественото им усвояване в организма.

 

Начин на употреба:

1 таблетка дневно с храната, за предпочитане със закуската.


30.00лв.

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към DAILY VITAMINS Pure Nutrition 200 таблетки

Добави коментар
Мултивитамини DAILY VITAMINS DAILY VITAMINS Pure Nutrition 200 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.