Даколен

Продукт №: G005771
Код на производителя: 16-05375

За уголемяване и стягане на бюста

  • Марка:

Даколен е продукт с нова растителна формула, която съдържа екстракти от хмел, копър и лен - растения, които имат доказан благоприятен ефект върху здравето и плътността на гърдите. Тяхното съдържание на фитоестрогени е изключително полезна за стягане, оформяне и тонизиране на бюста.

Съставките на Даколен имат стимулиращо действие върху производството на естроген, което значително подпомага увеличаването на бюста и ускорява производството на нови клетки в млечните жлези.

Продуктът е полезен и за подобряване на кожата на гърдите и е особено подходящ след бременност, кърмене или настъпване на менопаузата, както и при жени и момичета, които са отслабнали рязко.

Даколен активно действа срещу процеса на отпускане на бюста, като увеличава броя на новите клетки и придава по-здравословен и естетичен вид на гърдите.


45.92лв.

Начин на приемане

Препоръчва се продуктът да се приема по 2 таблетки на ден за период от 3 месеца, като след това се продължи с прием от 1 таблетка на ден за период от 3 месеца.

Каква цел има

За уголемяване и стягане на гърдите.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 40 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Даколен

Добави коментар
За уголемяване и стягане на бюста Даколен не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на , моля свържете се с нас на 0879202042.