D-Aspartic Acid 100 гр AllMax

Продукт №: G001999
Код на производителя: da100

DAA

  • Марка:

D-аспарагинова киселина или DAA е рацемат изомер на най-често срещанaтa L-аспарагинова киселина. Последните клинични изследвания с използвани дози от 3,12 грама на D-аспарагинова киселина показват драстично увеличение на тестостерона от порядъка на 42% средно само за 12 дни. ALLMAX е създала самостоятелно концентрирана форма на тази съставка, с прецизен контрол на освобождаването. Увеличава нивото на тестостерон, което се отразява върху силата,  размера и  плътността на мускулната тъкан и влияе благоприятно на загубата на мазнини. Повишените нива на тестостеронът може също да доведе до повишаване на либидото, общо усещане за благополучие и подобряване на сексуалната активност.


72,24 лв. 41.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

една доза (3г) на ден, сутрин.

Каква цел има

Подобряване на сексуалната функция.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 32 дози
Количество в опаковка 100 г
Количестно на доза 3.13 г
Съставка Грамаж Процент
Д-Аспаргинова Киселина 1000 мг 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към D-Aspartic Acid 100 гр AllMax

Добави коментар
DAA D-Aspartic Acid 100 гр AllMax не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.