Дегазин - 32 капсули

Продукт №: G005773
Код на производителя: 95242076

Продукт срещу подуване и газове

  • Марка:

Дегазин е продукт с доказано качество, който е изключително полезен за бързото и ефикасно премахване на газове и подуване в корема.

По-продължителното задържане на течности доказано има неблагоприятно действие, затова понякога трябва да се прибягва до продукти, които помагат за тяхното качествено премахване.

Това, което различава Дегазин от другите продукти на пазара е неговото изключително високо съдържание на симетикон, агент, който прекратява образуването на пяна и по този начин премахва напрежението на въздушните мехурчета и подпомага бързото им и ефикасно премахване от стомашно-чревния тракт.

Дегазин е висококачествен продукт, който подпомага пречистването на стомаха и червата, като отстранява подуването и задържането на газове.


15.31лв.

Начин на приемане

При проблеми на стомашно-чревния тракт, се приемат 2 капсули дневно след основно хранене с голяма чаша вода.

Каква цел има

За отстраняване на подувания и газове.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 16
Количество в опаковка 32 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Дегазин - 32 капсули

Добави коментар
Продукт срещу подуване и газове Дегазин - 32 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на , моля свържете се с нас на 0879202042.