ДЕРМАЛ

Продукт №: G005149
Код на производителя: hmb060

За кожни заболявания

Продуктът комбинира няколко растителни екстракта, които са изключително ефективни при наличието на различни кожни заболявания.

Той помага за отстраняването на възпалителните процеси по кожата и подпомага премахването на бактерии. Продуктът е особено подходящ при наличието на алергии по кожата, обриви от различно естество, псориазис, невродермит, екзема и др.

Неговата комбинация от растителни екстракти помага и при неправилно пигментиране на кожата.

За още по-добри резултати е добре продуктът да се приема с Хепафит или Релакса.


12,52 лв. 6.00лв.

Начин на приемане

Приемат се от 4 до 6 таблетки на ден 30 минути след хранене.

Каква цел има

За лечение на кожни заболявания.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към ДЕРМАЛ

Добави коментар
За кожни заболявания ДЕРМАЛ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.