DHEA 50 мг 60 капсули

Продукт №: G002557
Код на производителя: 14800

Хормон DHEA

Поддържайте нормални нивата на хормоните си с HAYA Labs  DHEA 50mg 60 tabs. DHEA е напълно естествен за човешкия организъм хормон, като количеството му в тялото намалява с напредване на възрастта. DHEA може да се трансформира в естроген и тестостерон. Този продукт подпомага да поддържате цялостното здравословно състояние на организма, независимо от напредването на възрастта. Активната съставка на този продукт е с напълно натурален произход (от див сладък картоф) и е биологично идентична с тази субстанция в човешкия организъм.


30,61 лв. 23.80лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден заедно с храна.

Каква цел има

За покачване на собственото ниво на тестостерон и стимулиране на хормоните в тялото.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към DHEA 50 мг 60 капсули

Добави коментар
Хормон DHEA DHEA 50 мг 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.