DHEA 50mg x 60 Caps

Продукт №: G005131
Код на производителя: BIO-051

ДХЕА

DHEA 25mg на марката BIOVEA  спомага  да поддържате нормални нива на вашите хормони в тялото. DHEA е един от най-уникалните и естествени хормони  за човешкия организъм, като се има в предвид, че количеството му в тялото намалява с нарастване на възрастовата граница.

 

Хормонът DHEA може да се трансформира в естроген и тестостерон. Този продукт подпомага да поддържате най-добре цялостно здравословно състояние на вашия организъм, независимо от напредването на възрастта. Той е един от най-натуралните и силни хормони за човешкия организъм.


31,40 лв. 29.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка дневно.

Каква цел има

За повишаване на тестостероновите нива в организма. За покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към DHEA 50mg x 60 Caps

Добави коментар
ДХЕА DHEA 50mg x 60 Caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.