DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg 180 Caps

Продукт №: G005132
Код на производителя: BIO-052

Храносмилателен ензим

Digest Support 180 Caps. Временно облекчава стомашното разстройство. Помага за усвояването на протеини, мазнини и въглехидрати. Digest Support насърчава здравето и красотата като подпомага Вашата храносмилателна система с ефективна работа върху храносмилането и усвояването на протеини, мазнини и фъглехидрати. По този начин увеличава налиичието на хранителни вещества в организма.


53,76 лв. 31.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден с храна.

Каква цел има

За по добро усвояване  на хранителни вещества.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 180 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg 180 Caps

Добави коментар
Храносмилателен ензим DIGESTIVE ENZYME COMPLEX 104mg 180 Caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на BIOVEA, моля свържете се с нас на 0879202042.