Див Кестен и Гроздово семе 350 мг 60 капсули Natural Factors

Продукт №: G005209
Код на производителя: 4590

Естествен продукт укрепващ тонуса на капиляритеи вените

Див Кестен и Гроздово семе 350 мг 60 капсули Natural Factors е комбинацията от чисти, стандартизирани екстракти във формулата на Див кестен и гроздово семе потиска действието на ензимите, които разрушават протеогликановата мрежа във вените. В резултат от разрушителното действие на тези ензими, стените на кръвоносните съдове отслабват, а вените се разширяват и пълнят с кръв. Укрепва кръвоносните съдове, намалява синините и възпрепятства образуването на нови разширени вени. Екстрактът от див кестен в продукта на Natural Factors, е стандартизиран* до цели 18% есцин в 1 капсула. Есцинът е мощен тритерпеноид, изолиран от семената на дивия кестен, който ефикасно противодейства на разрушителните ензими.

При разширени вени:

Разширените вени често са резултат от дейността на ензими, които разрушават протеогликановата мрежа във вените. Следствие на това, стените на кръвоносните съдове отслабват и се разширяват. За облекчаване на болките и намаляване риска от развитие на нови разширени вени, успешно се използват екстрактите от семена на див кестен.

Див кестен и гроздово семе укрепва тонуса на капилярите и вените, и спомага за нормалната циркулация на кръвта от крайниците към сърцето. Укрепва кръвоносните съдове и намалява възможността от образуване на отоци и синини.

Див кестен и гроздово семе оказва мощно антиоксидантно действие, което защитава капилярите, вените и артериите от свободните радикали и намалява риска от повторни усложнения на състоянието. Редуцира умората, болката и дискомфорта в краката.

Приложение:
Екстрактите от семена на див кестен и гроздово семе са натурални продукти, които допринасят за нормалното функциониране на кръвообръщението, най-вече във вените на долните крайници.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани.

Дозировка:
По 1 капсула 2 пъти на ден.

Съдържание (в 1 капс.) дн. доза
Див кестен екстракт (семена)(18% Aescin [Triterpene Glycoside]) 300 mg 600 mg
Гроздови семки (екстракт)(GrapeSeedRich® 95% Polyphenols) 50 mg 100 mg


Други съставки: Ориз на прах, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен вид магнезиев стеарат (лубрикант/смазка), силициев диоксид,

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица,  млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.


41,09 лв. 26.90лв.

Начин на приемане

За най-добър ефект, приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.

Каква цел има

За нормалната работа на кръвообръщението, и най-вече за вените в долните крайници.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от гроздови семки 50mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Див Кестен и Гроздово семе 350 мг 60 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт укрепващ тонуса на капиляритеи вените Див Кестен и Гроздово семе 350 мг 60 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.