Див Ям / Диоскорея корен 425 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004940
Код на производителя: 17870

Естествен продукт за поддържане на хормон. баланс при менопауза

Див Ям / Диоскорея корен 425 мг 100 капс Nature's Way е напълно натурален и с изключително качество. Всяка капсула съдържа 425 mg  от корен на див ям, което гарантира, че концентрацията на биологично-активното вещество е висока и точно толкова, колкото трябва да бъде.
Поради богатия си на фитохормони състав, продуктът благоприятства хормоналния баланс. Естествен източник на прогестерон, облекчаващ симптомите на менопаузата, включително остеопороза и сухота на влагалището при по-възрастни жени.

Подобрява състоянието на стомашно-чревния тракт и отделителната система. Притежава диуретично действие.

При женски състояния като хормонален дисбаланс, нарушения в менструалния цикъл, ПМС и менопауза:

Хормоналните проблеми при жените са честа причина за проблеми с цикъла, силно изразен предменструален синдром, трудности при забременяване, много тежка менопауза, проблеми с кожата и косата, и др. Освен тези с тези и подобни симптоми, много от „женските състояния” са придружени и с чисто психически неразположения, които причиняват безсъние, депресия, раздразнителност и др. Всичко това рязко влошава качеството на живот на жената, намалява устойчивостта й срещу стрес, провокира проблеми в личния и професионалния живот, и други.

Див ям / Диоскорея на Nature’s Way възстановява хормоналния баланс, регенерира нервната система и укрепва целия органиъм. Грижи се перфектно за нормалното състояние на ендокринната система и поддържа нормални нива на хормоните в кръвта.

Възвръща половто влечение, подобрява настроението и увеличава жизнеността. Намалява симптомите при т. нар. женски проблеми, вариращи от менструални болки до променливо настроение. Намалява болките и спазмите в корема. Релаксира нервната система.

Приложение:
За здрава ендокринна система. Поддържа нормално ниво на хормоните в кръвта както при мъжете, така и при жените и се прилага като естествен и пълноценен хормонален регулатор. Наличието на фитохормона диосгенин, като източник на естествен прогестерон, значително подобрява състоянието на женския организъм по време на менопауза. Балансира отношението естроген - прогестерон и намалява симптомите на пременструалния синдром (ПМС).

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Див Ям (корен) 850 mg 850 mg
Въглехидрати 1 g 1 g


Други съставки: (капсула), магнезиев стеарат.


26,44 лв. 16.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето и ендокринната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Див Ям / Диоскорея корен 425 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за поддържане на хормон. баланс при менопауза Див Ям / Диоскорея корен 425 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.