Добро настроение с 5-HTP и Жълт кантарион 471 мг 60 капс NW

Продукт №: G004793
Код на производителя: 79280

Естествен продукт за добро настроение и емоционален баланс

Добро настроение с 5-HTP и Жълт кантарион 471 мг 60 капс Nature's Way имат специална уникална формула, която насърчава позитивно настроение. Те съдържат 5-хидрокситриптофан, екстракт от жълт кантарион, корейски женшен, маточина и комплекс витамини В2, В6, В12, ниацин (витамин В3) и тиамин (витамин В1) 5-хидрокситриптофан (5-HTP) е аминокиселина, която когато се преобразува в мозъка се превръща в серотонин (начин още и хормон на щастието). Серотонинът снема напрежението, влияе на съня и апетита, предизвиква удоволствие и повишава настроението. Жълтият кантарион е много известна и полезна билка. Действа противовъзпалително, противомикробно, тонизира нервната система, има подчертан кръвоспиращ ефект, подобрява оросяването на сърдечния мускул и засилва сърдечната дейност. Активната съставка хиперицин има меко антидепресивно действие. Женшенът е билка, която от векове се използва за стимулиране на човешкия организъм. Корейският женшен е най-популярен сред всички познати видове на растението и има най-силен ефект. Повишава физическата и умствената устойчивост на организма срещу стреса и други вредни влияния на околната среда. Корейският женшен допринася за по-добра виталност и енергичност. Маточината е многогодишно тревисто растение, чийто листа имат лек мирис на лимон. Още древните гърци и римляните са я използвали заради освежаващия и мирис. Има много широко приложение като лековита болка. Използва се за успокояване и релаксация, срещу неврози и ускорен пулс. Витамините от група В са жизненоважни, защото участват във всички клетъчни процеси. Те са водоразтворими витамини, затова приемът им с вода осигурява тяхното максимално усвояване и ефект. Комплексът от В витамини действа успокояващо и укрепва здравето като цяло. Nature’s Way e първият производител на гарантирано натурални хранителни добавки и най-популярната марка за този вид продукти в САЩ..

5-хидрокситриптофан (5-HTP) е аминокиселина, която когато се преобразува в мозъка се превръща в серотонин (начин още и хормон на щастието). Серотонинът снема напрежението, влияе на съня и апетита, предизвиква удоволствие и повишава настроението.
Жълтият кантарион е много известна и полезна билка. Действа противовъзпалително, противомикробно, тонизира нервната система, има подчертан кръвоспиращ ефект, подобрява оросяването на сърдечния мускул и засилва сърдечната дейност. Активната съставка хиперицин има меко антидепресивно действие.
Женшенът е билка, която от векове се използва за стимулиране на човешкия организъм. Корейският женшен е най-популярен сред всички познати видове на растението и има най-силен ефект. Повишава физическата и умствената устойчивост на организма срещу стреса и други вредни влияния на околната среда. Корейският женшен допринася за по-добра виталност и енергичност.
Маточината е многогодишно тревисто растение, чийто листа имат лек мирис на лимон. Още древните гърци и римляните са я използвали заради освежаващия и мирис. Има много широко приложение като лековита болка. Използва се за успокояване и релаксация, срещу неврози и ускорен пулс.
Витамините от група В са жизненоважни, защото участват във всички клетъчни процеси. Те са водоразтворими витамини, затова приемът им с вода осигурява тяхното максимално усвояване и ефект. Комплексът от В витамини действа успокояващо и укрепва здравето като цяло.

Приложение:
За добро настроение и емоционален баланс. При симптоми на депресия и тревожност, паническо разстройство и проблеми със съня. Регулира апетита. Въздейства положително върху сърдечно-съдовата система, нормализира ритъма на сърцето и стабилизира кръвното налягане.

Забележки:
Избягвайте излагането на UV лъчи (слънчеви бани, солариум). Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Тиамин 250 mcg 750 mcg
Рибофлавин (Витамин B2) 284 mcg 852 mcg
Ниацин 3,33 mg 9.99 mg
Витамин B6 330 mcg 990 mcg
Витамин B12 1 mcg 3 mcg
Екстракт от жълт кантарион (стебло, лист,
цвят) - 0,3% диантрони, измерени като хиперицин
300 mg 900 mg
Маточина (стебло, лист, плод) 100 mg 300 mg
Женшен Корейски
(екстракт от корен)
33 mg 99 mg
5-HTP (5-хидрокситриптофан) 5 mg 15 mg

Други съставки: желатин (капсула), просо, магнезиев стеарат.

48,70 лв. 31.00лв.

Начин на приемане

Консумирайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 250мгр. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 3.33мгр. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 330мгр. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Добро настроение с 5-HTP и Жълт кантарион 471 мг 60 капс NW

Добави коментар
Естествен продукт за добро настроение и емоционален баланс Добро настроение с 5-HTP и Жълт кантарион 471 мг 60 капс NW не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.