Double Pro Bar 30% Protein 24 x 60g.

Продукт №: G003434
Код на производителя: 11175

Протеинов бар за увеличаване на мускулната маса

  • Марка:

Double Pro Bar 30% Protein множество протеини, които подпомагат увеличаването на мускулната маса и действат благоприятно върху имунната система.

Суроватъчният протеин има качеството да се абсорбира много бързо от тялото, което го прави най-подходящия начин за увеличаване на мускулатурата без риск от увеличаване на мазнините. се усвоява много по-бързо от организма и снабдява мускулите с всички ценни вещества, от които се нуждаят.

Суроватъчният протеин повишава количеството чиста мускулна маса, без да увеличава мазнините в тялото. Казеинът пък се усвоява с по-бавни темпове и затова е подходящ за консумация преди лягане.


Формулата помага за изграждането на мускулите и прекратяване на катаболитните процеси.
 
Продуктът съдържа още въглехидрата глюкозен сироп, който увеличава енергията, ускорява метаболизма и протеиновия синтез.158.63лв.

Начин на приемане

Приема се по една вафла преди или след тренировка.

Каква цел има

  • За увеличаване на мускулната маса.
  • За подпомагане на мозъчната дейност
  • За бързо възстановяване след интензивни тренировки

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 24
Количество в опаковка 24 x 60 гр.
Количестно на доза 1.00 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 30 гр. 0%
Въглехидрати 45 гр. 0%
Общо Мазнини 10.4 гр. 0%

За Протеинови десерти Виж всички 85 продуктa

В спортното хранене този тип барове се използват като междинни закуски или спешен източник на протеини и качествени калории в случаи на пропуснато хранене през деня. По макронутриентен състав различаваме високовъглехидратни, нисковъглехидратни, високо мазнинни-нисковъглехидратни и балансирани протеинови барове.

Коментари към Double Pro Bar 30% Protein 24 x 60g.

Добави коментар
Протеинов бар за увеличаване на мускулната маса Double Pro Bar 30% Protein 24 x 60g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови десерти на , моля свържете се с нас на 0879202042.