Durahide Punch Mits

Продукт №: G002601
Код на производителя: 7687

Лапи

  • Марка: EVERLAST
  • Размер: Универсален
  • Цвят: Червен, Черен

Durahide Punch Mits са едни от най-продаваните лапи за бокс на пазара и това не е случайно.

Тези лапи специално са създадени за усъвършенстване на възможно най-бързите и мощни удари. Тхният компактен размер и олекотеното им тегло позволяват на спортистите да се насладят на нечовешка маневреност. Вътрешността на лапите е направена от специална материя против хлъзгане. Те имат ергономичен ръб за китките и са много удобни.
 
Durahide Punch Mits са изработени от здрава,първокласна синтетична кожа. Изключително издръжливи и компактни, тези лапи осигуряват ефективна защита за ръцете на треньора, като така позволяват на спортиста да се раздава уверено във всяка серия. 

Durahide Punch Mits са удобни и стоят на ръката изключително стабилно. Не се въртят и усукват и не е необхоимо да се наместват непрекъснато както някои конкурентни продукти със сходна цена. Лапите  предотвратяват изпотяването и не запарват. Благодарение на иновативният си дизайн, лапите Durahide Punch Mits повишават бързината,точността и силата още от първата тренировка.

54.34лв.

Каква цел има

Бокс,бойни изкуства

Странични ефекти

няма

За Лапи Виж всички 18 продуктa

Лапите са произведени от много качествена естествена кожа с пълнеж от абсорбиращ ударите материал и с допълнителна лента с велкро за пристягането към китката.

Коментари към Durahide Punch Mits

Добави коментар
Лапи Durahide Punch Mits не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лапи на EVERLAST, моля свържете се с нас на 0879202042.