Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids Natrol 120 капс

Продукт №: G001091
Код на производителя: Easy002

Антиоксидант с Vit. C

Natrol Easy-C 500 mg 120 caps e доста силен антиоксидант, който трябва да знаете, че се съдържа естерифициран витамин C, който от своя страна оказва деликатно действие върху вашия стомах. Easy-C е едновременно водо- и мастноразтворим, точно това свойство съдейства за неговото успешно достигане до всички клетки във вашето тялото и по-този начин подсигурява с ефективна антиоксидантна защита. Наличните в продуктовия състав калциев аскорбат и аскорбил палмитат правят Easy-C нежен и деликатен към чувствителната стомашна лигавица и по-малко киселинен в сравнение с други продукти, съдържащи витамин С и аскорбинова киселина. Продуктът съдържа цитрусови биофлавоноиди, които мощно стимулират антиоксидантното му действие.Друга функция на този продукт е да оптимизира еластичността на кръвоносните съдове, като по този начин те предпазват от сърдечно-съдови заболявания.

45,92 лв. 27.70лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула два пъти дневно, по време на хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 caps
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 500 mg 0%
Калций 50 mg 0%
Цитрусови Биофлавоноиди 200 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids Natrol 120 капс

Добави коментар
Антиоксидант с Vit. C Easy-C 500 мг +Citrus Bioflavonoids Natrol 120 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.