Ecdysterone 90 капсули

Продукт №: G004192
Код на производителя: 11605

Продукт за покачване на мускулната маса

Бета екдистеронът, извличан от растението Leuzeae carthamoides увеличава производството на протеини, като по този начин ускорява нарастването на мускулна маса.

Той има благоприятно действие върху въглехидратния и нуклеиновия метаболизъм, както и върху централната нервна система. 

Тази хранителна добавка е изключително полезна в увеличаването на тренировъчната издръжливост, като не пречи по никакъв начин на имунната система или дейността на сърцето.

Продуктът е особено подходящ за прием след тренировъчни травми и наранявания, защото ускорява възстановителния процес и отстранява стреса и напрежението.


72,36 лв. 65.00лв.

Начин на приемане

Да се приемат от 2 до 4 капсули на ден.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За увеличаване на силата и издръжливостта.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Ecdysterone 90 капсули

Добави коментар
Продукт за покачване на мускулната маса Ecdysterone 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на VemoHerb, моля свържете се с нас на 0879202042.