Ecdysterone Tribol - 60caps

Продукт №: G002946
Код на производителя: JK35

Тестостеронен стимулатор

  • Марка:

Това е напълно натурална и високоефективна хранителна добавка повивашаща екстремно нивото на тестостерон- основния мускулно изграждащ хормон.Активните и съставки на Ecdysterone Tribol  водят до увеличаване на максималните силови възможности, като е много подходяща за силовите спортисти подложени на много високи натоварвания. Препарата е мощен адаптоген, имуностимулатор и тонизатор на нервната система.Стимулира половата активност и общата работоспособност на организма. Вемете Ecdysterone Tribol и увеличете вашите силови възможности

1 капсула съдържа 5 mg ecdysterone (95% екстракт) и 390 mg tribulus terrestris (60% екстракт).


66.38лв.

Начин на приемане

1 капсула дневно. 1 капсула съдържа 5 mg ecdysterone (95% екстракт) и 390 mg tribulus terrestris (60% екстракт).

Каква цел има

Увеличаване на оптималните силови възможности, полова активност и висока рабоспособност.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60caps
Количестно на доза 1.00caps

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Ecdysterone Tribol - 60caps

Добави коментар
Тестостеронен стимулатор Ecdysterone Tribol - 60caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на , моля свържете се с нас на 0879202042.