Ечемик млади стръкове 500 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004845
Код на производителя: 10250

Естествен продукт срещу затлъстяване и висок холестерол

Ечемик млади стръкове 500 мг 100 капс Nature's Way е супер храна, съдържаща важни вещества като хлорофил. Тя се добива като ечемикът се жъне преди да е формирал зърно и след това се изсушава при ниски температури, за да запази своето хранително съдържание. Екстрактът от ечемичената трева има способността да неутрализира свободните радикали. Той играе важна роля в поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. Допринася и за регулирането на кръвната захар.

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалната концентрация на кръвната захар и холестерола и за нормалната функция на панкреаса.

Забележки:
Да не се използва по време на бременност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули 3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Ечемик 1,5 g 4,5 g
Витамин С 3 mg 9 mg
Протеини 1 g 3 g
Калории 5 15
Витамин А 162 mcg 482 mcg
Желязо 380 mcg 1140 mcg


Други съставки: Желатин (капсула).


37,57 лв. 24.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули три пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага за регулирането на кръвната захар и холестерола.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 1гр. 0%
Витамин C 3мг. 0%
Витамин А 126мкг. 0%
Желязо 380мкг. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Ечемик млади стръкове 500 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу затлъстяване и висок холестерол Ечемик млади стръкове 500 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.