Echinacea 400 мг 100 капс

Продукт №: G003202
Код на производителя: NB-0994

Ехинацея

Билката Ехинацея е билка която е открита в  Северна Америка, поради тази причина билката е използвана от тогавашните племана на индианците като лекарствено средство  против инфекции, простудни заболявания и грип. Ефекта от локалното прилагаен на билката също така може да лекужа рани от порязвания ухапвания от насекоми.

 

Ехинацея  също така  съдържа и  мед, минерала желязо, йод, калий, витамините А, Е  и витамин С. Тази комбинация от витамини и минерали допринася ефективноста на билката и я прави единствена по рода си. Ехинацея се използва най-често за имуностимулатор приема се при начални стадии на настинка и грип за подържане добрите нива на организма. Имунната система е най-добрия убиец на бактериите които нападат организма тя предпазва всички клетки от заразявания от бактерии.


16,00 лв. 13.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден

Каква цел има

За стимулиране на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 500 мг 0%

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Echinacea 400 мг 100 капс

Добави коментар
Ехинацея Echinacea 400 мг 100 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.