Echinacea Extract 100 гр

Продукт №: G002453
Код на производителя: 15308

Ехинацея

BULK POWDERS Echinacea Extract съдържа висококачествен екстракт от Ехинацея на прах. Той притежава силни имуностимулиращи свойства.

Ехинацея е бодлива билка, характерна за района на Северна Америка. През годините, Ехинацея се използва основно за третиране на ухапвания и инфекции, а днес, благодарение на свойствата си за насърчаване на имунната система, тя е изключително популярно средство за превенция на заболявания. Ехинацея не е "чудодейно лекарство" за настинки и грип, но доказано подобрява възстановяването и намалява симптомите, свързани с различни болести.

 
Екстрактът от ехинацея е изключително популярен хранителен елемент  с мощно имуностимулиращо действие. Интензивното натоварване може да понижи защитните сили на организма, което превръща BULK POWDERS Echinacea Extract в подходящата добавка за  периоди на интензивни тренировки или когато чувстваш, че силите ти са изчерпани. 
 
BULK POWDERS Echinacea Extract се извлича от растението Echinacea Purperea и е стандартизиран до минимум 4% полизахариди, което гарантира по-висока ефективност в сравнение с други подобни продукти.
 

Как действа Ехинацея?


Всяка клетка в нашето тяло има бариера, която предотвратява навлизането на болести. Независимо от това, съществува ензим, наречен хиалуронидаза, който може да унищожи тези клетъчни бариери. Ехинацея предотвратява синтеза на хиалуронидаза, като по този начин спира разпространението на вируса или инфекцията и така предотвратява развитието на настинки и грип.
 
Ехинацея доказано увеличава производството важен хормон, наречен интерферон. Интерферон се произвежда като отговор на организма на вирус или инфекция и изпраща сигнали към други имунни клетки, за да подпомогне борбата с нежелания вредител. Ехинацея осигурява по-високи нива на интерферон в случай на инфекция и по този начин предпазва организма и му помага в борбата с настинки и болести.
 
Ехинацея може да се използва при локално лечение, като екстрактът се прилага върху кожата. Тя е изключително полезна при лечение на порязвания, разкъсвания, ухапвания от насекоми, херпес и дори акне. Ехинацеята съдейства в борбата с инфекцията в засегнатата област и помага за облекчаване на болката и сърбежа.
 
Ехинацея е известна със свойствата си за пречистване на кръвта и лимфната система. 

40,33 лв. 30.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

При първи симптоми на настинка или грип, приемайте около 500 мг (0,5 гр) на всеки 2-3 часа през първи ден. Продължете като приемате 0.5 - 1 гр 2-3 пъти дневно. Препоръчително е да консумирате продукта преди хранене.
С цел повишаване на общото благосъстояние, приемайте 0.5 - 1 гр, 2-3 пъти дневно.
 

Каква цел има

Имунна система,противовъзпалително действие,минимум 4% полизахариди,възстановяване след заболяване

 

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 200
Количество в опаковка 100 гр
Количестно на доза 0.50 гр

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Echinacea Extract 100 гр

Добави коментар
Ехинацея Echinacea Extract 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.