Echinacea / GoldenSeal 90 caps

Продукт №: G001096
Код на производителя: Echi002

Хранителна добавка

Echinacea Goldenseal на Natrol съдържа  мощни естествени антибиотици - екстракт от билките Ехинацея и Хидрастис. Действието на тези две съставки го превръщат в много мощен имуностимулатор със силни противовъзпалителни действия. 
Ехинацеята стимулира имунната система. Билката съдържа флавоноиди, масла, полизахариди, феноли  мед, желязо, йод, калий, витамини А, С и Е. Чрез тези съставки вирусите са поддиснати и това подпомага организма при борбата с настинката, грипа, кащлицата, възпалено гърло, различни инфекции и т.н. Всичко това показва, че тази съставка е мнощен щит на организма срещу тези заболяванията. 
Благодарение на тези съставки Echinacea Goldenseal е ефективна естествена защита против различни болести. 


22.94лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула, до три пъти дневно, по време на хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 caps

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Echinacea / GoldenSeal 90 caps

Добави коментар
Хранителна добавка Echinacea / GoldenSeal 90 caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.