Eco Green Multi - 60 таблетки

Продукт №: G001922
Код на производителя: 3790

Комплекс от витамини

Eco Green Multi е съставен от витамини и минерали, екстракти от билки, зелени храни и храносмилателни ензими. Тази комбинация от вещества помага да се запълни недостигът на хранителни вещества всекидневно. Мултивитамини за Възрастни - Eco Green Multi съдържа добавени храносмилателни ензими, които благоприятстват усвояването на храната. 


65,40 лв. 47.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки дневно заедно с храна

Каква цел има

За добро здраве на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Eco Green Multi - 60 таблетки

Добави коментар
Комплекс от витамини Eco Green Multi - 60 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.