Egg White Powder 1 кг

Продукт №: G002355
Код на производителя: 15163

Яйчен протеин

ULK POWDERS Egg White Powder е „златна среда“ между суроватъчен, „бърз“ протеин и казеин, „бавен“ протеин. Със забавено освобождаване на протеина от приблизително 4 часа, Egg White Powder застава по средата, което го прави идеален за консумация между храненията.

Специалистите по хранене често разглеждат яйцата като "златен стандарт" по отношение на качеството на протеина. В яйцата се съдържат всички осем незаменими аминокиселини (такива, които тялото не произвежда естествено) и много високи нива на концентрация на аминокиселини. Особено важни от които са сяросъдържащите. Яйцата са лесносмилаеми и лесноабсорбиращи се. Като освободен от лактоза източник на протеин, яйцата са предпочитани от хора, които имат непоносимост към млечни храни. Поради тези и други причини, яйцата са неизменна част от хранителния режим на културисти и спортисти.
 

Egg White Powder се състои от чисти яйчни белтъци и е най-удобният начин да доставиш на тялото си протеина, от който се нуждае. Той има всички предимства на суровия яйчен белтък, като не е необходимо да се замразява, което го прави поодходящ за консумация в движение - на работа, на път или по време на почивка!

109,93 лв. 86.30лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Смесете една доза (30 гр) с приблизително 300 мл вода, мляко или напитка по избор. Консумирайте между храненията или преди лягане.

Каква цел има

Мускулна маса, Покачване на сила, Възстановяване

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33
Количество в опаковка 1 кг
Количестно на доза 0.03 кг
Съставка Грамаж Процент
Протеин 24.72 гр 0%
Натрий 0.3714 мг 0%
Въглехидрати 1.34 гр 0%

За Яйчни Протеини Виж всички 22 продуктa

Яйчен протеин на прах е богат на разклонена верига аминокиселини, които подпомагат синтеза на протеин и гарантират, че хранителните вещества, които се консумират през целия ден са напълно използвани от тялото.Яйчен протеин на прах, продължава да бъде най-доброто допълнение към предоставяне на пълен профил на незаменими аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига и глутаминова киселина.

Коментари към Egg White Powder 1 кг

Добави коментар
Яйчен протеин Egg White Powder 1 кг не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Яйчни Протеини на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.