Екс Шейп за идеално тегло 90 капсули Calivita

Продукт №: G005188
Код на производителя: CV0160

XShape за оформне на тялото

Екс Шейп за идеално тегло 90 капсули Calivita помага да се осигури адекватен прием на аминокиселини в тялото ни, като по този начин се избегне загубата на мускулна маса. Аминокиселините играят важна роля в нашето тяло. Аминокиселините, са необходими за синтеза на протеини, но те също са важни и  за производството на други вещества, като например някои хормони, както и съдейства за поддържане на нормален киселинно-алкалния баланс и изпълнява много други функции, включително за осигуряване на адекватно функциониране на мускулите. В допълнение, неговите компоненти са включени в основния метаболитен цикъл, като се гарантира ефективно отслабване. Формулата съдържа и хром, който е за повишаване на ефективността на инсулина нормализира метаболизма на въглехидрати, белтъчини и мазнини и намалява апетита за сладко. Органична форма, хром пиколинат - осигурява по-ефикасно използване в тялото.

Дозировка:
1 капсула дневно103,01 лв. 63.80лв.

Начин на приемане

1 капсула дневно

Каква цел има

За по-стройно тяло

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин B12 (Кобаламин) 1,0 мкг 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1,0 мг 0%
Витамин C 33,3 мг 0%
Хром 46,6 мкг 0%
Л-аргинин 136,6 мг 0%
Л-Глутамин 106,6 мг 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Екс Шейп за идеално тегло 90 капсули Calivita

Добави коментар
XShape за оформне на тялото Екс Шейп за идеално тегло 90 капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.