Екс-Стрес 430 мг 100 капсули

Продукт №: G004627
Код на производителя: 50

Продукт на растителна и билкова основа

100 % натурална, патентована смес от валериана, хмел и още традиционни билки като маточина, ранилист, гроздовиден ресник и лют червен пипер. Седативно средство, което подпомага дейността на нервната система. перфектна формула с валериана, хмел и други четири традиционни билки, които допринасят за благоприятното състояние на нервната система.


31,34 лв. 17.30лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Екс-Стрес 430 мг 100 капсули

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Екс-Стрес 430 мг 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.