Екстракт от корейски женшен 100 таблетки Calivita

Продукт №: G005058
Код на производителя: FL0067

Panax Ginseng

Екстракт от корейски женшен 100 таблетки Calivita е формула с корен от жен-шен за повишаване на виталността. Многогодишно растение от семейство Araliaceae, наричано “корен на живота”. Използва се в храненето и като лечебно средство повече от 5 000 години. Заради изключителните му свойства за профилактика на различни заболявания, китайците го смятат за панацея. Panax ginseng е познат от хиляди години. Установено е, колкото е по-стар жен-шена, толкова е по-качествен и съдържа повече активни съставки. Според общите изследвания стимулира психическата и физическа активност. Според китайците с жен-шен може да подпомогне лечението на импотентност, високо и ниско кръвно налягане, анемия, артрит, храносмилателни проблеми, безсъние, умора, недостатъчна кръвна циркулация и хипогликемия. Жен-шенът подобрява усвояването на витамини и минерали, което го прави подходящ за хора, които се хранят непълноценно. Смята се, че това растение повишава мозъчната активност и отсрочва настъпването на умора, а също така повишава освобождаването на адреналин. Подобрява умствената и физическата работоспособност, многократно увеличава издръжливостта на натоварвания, а умората настъпва по-бавно. Това го прави подходящ както за спортисти, така и за хора, подложени на големи физически натоварвания и хората на умствения труд. Подпомага също ефективната работа на белия дроб, значително намалява нивото на млечна киселина в кръвта, което води до повишаване на състезателните резултати при спортисти.

Дозировка:
По 1-2 таблетки дневно

Съдържание:
500 мг - Корейски жен-шен


58,98 лв. 33.60лв.

Начин на приемане

1 до 2 таблетки дневно

Каква цел има

Стимулира психическата и физическа активност

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Женшен 500 мг 0%

За Жен-Шен Виж всички 12 продуктa

Женшенът е тревисто растение познато като коренът на младоста и енергичността. Въздейства като адаптоген. Подтиква тялото да предпочита мастни киселини вместо гликоген в процесите на енергодобив.

Коментари към Екстракт от корейски женшен 100 таблетки Calivita

Добави коментар
Panax Ginseng Екстракт от корейски женшен 100 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Жен-Шен на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.