Екстракт от обезмирисен чесън и магданоз 100 капс Calivita

Продукт №: G004885
Код на производителя: PN0113

Garlic Caps with Extra Parsley

Екстракт от обезмирисен чесън и магданоз 100 капс Calivita са гел капсули, които съдържат чесън и магданоз - една комбинация от традиционната народна медицина, с голям ефект върху човешкото тяло.

Препоръчва се:

  • за намаляване на риска от развитие на атеросклероза и за нормализиране на кръвното налягане
  • като допълнение към терапията за понижаване на холестерола
  • на онези, които биха желали да контролират нивата на мастите в кръвта си по естествен начин
  • при грип и настинка поради антимикробното му действие

Чесънът е растение с лечебни свойства, съдържащо над 200 биологично активни съставки – витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Съдържа алицин, който се синтезира от алиина, намиращ се в него. Препоръчва при проблеми с храносмилането, високо кръвно налягане и затлъстяване. Екстракт от чесън пречи на образуването на кръвни съсиреци и разширява коронарните съдове, с което се подобрява кръвоснабдяването на миокарда. Той е едно от най-ефикасните средства за профилактика и терапия на атеросклероза. Намалява повишеното ниво на холестерола и захарта в кръвта и е ефикасен срещу стомашно-чревни инфекции (разстройство), стомашни колики и изхвърляне на чревни паразити (глисти). Успешно се използва при грип, кашлица (бронхит) и срещу вируса на херпеса. Има антимикробно и антибиотично действие.


Дозировка:
За възрастни 2-4 капсули или по предписание.

Съдържание:
350 мг - Чесън без миризма
250 мг - Магданоз

Съдържа още:
N/A - Пречистена вода
N/A - Олио от соеви зърна
N/A - желатин


41,35 лв. 23.40лв.

Начин на приемане

2 до 4 капсули

Каква цел има

За проблеми  с храносмилането, високо кръвно налягане и затлъстяване

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 2.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Екстракт от обезмирисен чесън и магданоз 100 капс Calivita

Добави коментар
Garlic Caps with Extra Parsley Екстракт от обезмирисен чесън и магданоз 100 капс Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.