Elastamine 180 капсули

Продукт №: G002438
Код на производителя: 4788

глюкозамин и хондроитин,ставите и сухожилията

PRIMAFORCE Elastamine е ефективна хранителна добавка, която осигурява подкрепа за здравето на ставите и сухожилията. Активните съставки във формулата неутрализират дискомфорта в съединителната тъкан и съдействат за нейното възстановяване и укрепване. 

PRIMAFORCE Elastamine е комбинация от глюкозамин и хондроитин, които поддържат здравето на съединителната тъкан. 


Глюкозамин е естествено вещество, комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин, което се среща естествено в хрущялната тъкан и се отличава със силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Благодарение на тези свойства, глюкозамин се използва в медицината за превенция на артритни болки.

Хондроитин участва в синтеза на съединителна тъкан и колаген, допринася за поддържане на целостта и възстановяването на ставните хрущяли.

PRIMAFORCE Elastamine съдържа бромелаин, съставка, която намалява мускулната треска, схващания и мускулен дискомфорт. Този мощен натурален ензим стимулира метаболизма на протеини  и  е изключително подходящ за активни спортисти, подложени на интензивно физическо натоварване. 

PRIMAFORCE Elastamine подобрява възстановяването на ставите, стимулира имунната система и намалява риска от износване на съединителната тъкан. 

67,21 лв. 53.75лв.

Начин на приемане

2 пъти дневно по 3 капсули по време на хранене.

Каква цел има

  • Поддържа здравето на ставите и сухожилията
  • Подобрява възстановяването 
  • Предпазва от артритни болки
  • Укрепва хрущялната тъкан
  • Клинично тествана формула

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 6.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин C 100 мг. 167%
Манган 5 мг. 100%

За Глюкозамин Виж всички 39 продуктa

Глюкозаминът е хранителна съставка, която е необходима на организма и допринася за  изграждане на структурни компоненти. Глюкозаминът  е аминозахарид и важен прекурсор в биохимичната синтеза на глюкопротеини и липиди. Глюкозаминът е основна структурна единица на полизахаридите.

Коментари към Elastamine 180 капсули

Добави коментар
глюкозамин и хондроитин,ставите и сухожилията Elastamine 180 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Глюкозамин на Primaforce, моля свържете се с нас на 0879202042.