Vitargo+ Elelctrolyte 75 гр Satchet

Продукт №: G005423
Код на производителя: VT05

Въглехидрати

  • Марка:
  • Вкус: Цитрус

Тази хранителна добавка е с формула съдържаща въглехидрати, тя стимулира синтеза на гликоген в мускулната тъкан и така повишава енергията на мускилте като в същото време има благоприятно действие върху черния дроб. Гликогена повишава чистата мускулна маса, като насърчава притока на кръв в мускулите, а също така подобрява оросяването на мозъка. Патентованата въглехидратна формула има благоприятно действие върху стомашната дейност и предотварятва загубата на протеини в мускулите. Патентованата въглехидратна формула има благоприятно действие върху стомашната дейност и предотварятва загубата на протеини в мускулите. Минералите, включени в комплекса на Electrolyte регулират нивото на инсулин, насърчават обмяната на веществата и подобряват здравето на ставите и хрущялите. Калий и натрий поддържат водното равновесие в организма и оказват подкрепа на сърдечната дейност.


6.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Смесете 75 гр смесени с вода и приемайте по време на тренировки.

Каква цел има

Стимулира растежа на чиста мускулна маса

Мощен имуностимулатор

Стимулира метаболизма

Подобрява здравето на ставите и хрущялите

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 1
Количество в опаковка 75
Количестно на доза 75.00
Съставка Грамаж Процент
Протеин 0.5г 0%
Калций 140мг 0%
Магнезий 55мг 0%
Натрий 360мг 0%
Въглехидрати 92г 0%

За Гейнъри (за покачване на маса) Виж всички 107 продуктa

Продуктите за покачване на мускулна маса Гейнър са протеинови Въглехидратни продукти които в тялото се разграждат до глюкоза, която попада в кръвта. Концентрацията на глюкозата в кръвта определя нивото на кръвната захар. Ниското ниво на захарта в кръвта е съпроводено с усещане за глад. Различните видове въглехидрати, респ. въглехидратни източници, влияят по различен начин върху нивото на кръвната захар, което се измерва чрез величината гликемичен индекс.

Коментари към Vitargo+ Elelctrolyte 75 гр Satchet

Добави коментар
Въглехидрати Vitargo+ Elelctrolyte 75 гр Satchet не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гейнъри (за покачване на маса) на , моля свържете се с нас на 0879202042.