Електронен часовник за шах и други игри

Продукт №: G006669
Код на производителя: 270791

Сив часовник за настолни игри

  • Марка:

Електронен часовник за шах и други игри е часовник за шах с двоен циферблат и възможност за програмиране. Дисплеят показва час, минути и секунди. Има функция на таймер с опция да брои времената на двама играчи с еднакво или различно основно време. Има аларма за край на играта. Може да се програмират няколко режима на броене с добавено или ограничено време на всеки ход / етап от играта. Часовникът може да отброява времето при игра на скрабъл, не се сърди човече, шах, монополи, редене на пъзел и други. Комплектът включва кутия за удобно съхранение и пренасяне на часовника и комплект батерии.

 

Техническа характеристика:

  • Размер часовник: 19 х 12.5 х 3 см
  • Цвят: сив
  • Тегло: 230 гр
  • Материал: пластмаса, стъкло

78.50лв.

За Игри за маса Виж всички 24 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове настолни игри. Те могат да бъдат - шах, табла, домино, билярд, покер чипове и карти, зарове, карти за игра и други. Те ще запълнят ежедневието Ви с усмивка.

Коментари към Електронен часовник за шах и други игри

Добави коментар

Подобни марки на Игри за маса

Сив часовник за настолни игри Електронен часовник за шах и други игри не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Игри за маса на , моля свържете се с нас на 0879202042.