Elite Casein 0.908 кг.

Продукт №: G002615
Код на производителя: 6859

Казеинов протеин

Усвояването на една доза Dymatize elite casein трае до 8 часа, като през този период продукта постепенно освобождава аминокиселини, които възстановяват и надграждат вашите мускули. Взет преди лягане Dymatize elite casein предотвратява изпадането в катаболно - разграждащо мускулите състояние, което го прави незаменима част от диетата на всеки спортист. Dymatize elite casein може да се използва и като заместител на хранене, когато нямате възможност да приемате нужните количества храна за деня.


161.41лв.

Начин на приемане

По 2 дози на ден една сутрин и една вечер.

Каква цел има

Предотвратява разпада на мускулната тъкан.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 56 дози
Количество в опаковка 1820 грама
Количестно на доза 32.50 грама
Съставка Грамаж Процент
Протеин 24 грама 0%
Въглехидрати 4 грама 0%
Захари 1 грам 0%
Фибри 1 грам 0%
Калории от мазнини 5 0%
Общо Калории 120 0%
Общо Мазнини 0.5 грама 0%
Холестерол 5 мг 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към Elite Casein 0.908 кг.

Добави коментар
Казеинов протеин Elite Casein 0.908 кг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.