Elite Egg Protein 0.900 kg.

Продукт №: G001686
Код на производителя: DN-027

Яйчен протеин Elite Egg Protein 0.900 kg.

  • Марка: Dymatize Nutrition
  • Вкус: Банан, Ванилия, Млечен Шоколад

Яйчният протеин Dymatize Elite Egg Protein е произведен от един от най-добрите естествени източници на протеин - 100% Чист Яйчен протеин.

Дълго време яйцето се е считало за един от основните източници на протеин. Яйчният протеин е висококачествен източник на белтъчини, лесно осноим, съдържащ целият профил от заменими и незаменими аминокиселини.

Протеинът Dymatize Elite Egg Protein е произведен по последна технология, като чрез нея са премахнати всички вредни мазнини и холестерол, асоциирани с яйцето. Яйчният протеин Dymatize Elite Egg Protein е бърз, лесен и удобен за употреба, изключително вкусен. 


123.84лв.

Начин на приемане

 Смесете 1 мерителна лъжичка (32.5г) протеин в чаша мляко, сок или вода до получаването на хомогенна смес и приемете веднага. 

Каква цел има

За възстановяване на мускулите, покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 28 дози
Количество в опаковка 900 грама
Количестно на доза 32.14 грама
Съставка Грамаж Процент
Протеин 24 г 0%
Въглехидрати 3 г 1%
Диетични Фибри 1 г 2%
Калории от мазнини 2 0%
Общо Калории 110 0%
Холестерол 5 мг 2%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към Elite Egg Protein 0.900 kg.

Добави коментар
Яйчен протеин Elite Egg Protein 0.900 kg. Elite Egg Protein 0.900 kg. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.