Elite XT 1kg. / 2.2 lb

Продукт №: G001685
Код на производителя: DN-026

Бавноусвояем протеин Elite XT 2kg.

  • Марка: Dymatize Nutrition
  • Вкус: Банан, Ванилия, Млечен Шоколад, Фъстъчено Масло

Уникалната формула на Elite-XT Protein представляваща протеинова матрица обогатена с L-Глутамин, BCAA`S, Есенциални Мастни Киселини и Zytrix-революционна ензимна мтрица подобряваща абсорбацията, осигурява постянен мускулен растеж и възстановяване за часове.

 

Elite-XT Protein е подходящ избор на протеин по всяко време-сутрин, преди или след тренировка, преди сън-увеличавайки нивата на азотен оксид.


100.19лв.

Начин на приемане

По 3 дози на ден задължително вечер.

Каква цел има

За мускулно напомпване и Възстановяване.

Странични ефекти

Няма

За Протеинови Матрици Виж всички 45 продуктa

Протеиновата матрица представлява съвкупност от бързи и бавни протеини. Трите най-популярни източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Те спомагат за най-бързо възстановяване след тежко физическо натоварване. Протеиновите матрици се използват главно за покачване на мускулна маса и по бързо възстановяване.Многокомпонентните протеини са перфектните продукти за всеки който търси максимума от всеки един продукт както и чисто възстановяване и набавяне на нужното количество протеинов източник

Коментари към Elite XT 1kg. / 2.2 lb

Добави коментар
Бавноусвояем протеин Elite XT 2kg. Elite XT 1kg. / 2.2 lb не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови Матрици на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.