Епимедиум / Разгонен Козел 500 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004984
Код на производителя: 15311

Естествен продукт за поддържане на сексуалната активност при мъж

Епимедиум / Разгонен Козел 500 мг 60 капсули Nature's Way е изключително качествен стандартизиран екстракт от билката „разгонен козел” (Epimedium brevicornum). Тя произхожда от Китай, където я наричат Ин и Ян хуо, защото благоприятства както мъжката, така и женската, здравословна сексуална дейност. В естествени условия растението се среща най-вече във високопланинските части на Азия. В България то може да бъде намерено в Странджа и по Черноморието. Епимедиумът е подходящ за поддържане на нормалната сексуална активност у мъжете. Той има и висока естрогенна активност, свързана с овулацията и сексуалното поведение при жените. Естествен афродизиак. Екстрактът от епимедиум на Nature’s Way е стандартизиран до 10% икариин -активната съставка в билката.

Приложение:
Екстрактът от епимедиум е естествен афродизиак. Допринася за поддържане на нормалната сексуална функция, без странични ефекти.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 2 пъти дневно.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Епимедиум
екстракт от лист до - 10% икариин
500 mg 1000 mg


Други съставки: желатин (капсула).


58,43 лв. 37.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага сексуалните дейности.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Епимедиум / Разгонен Козел 500 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за поддържане на сексуалната активност при мъж Епимедиум / Разгонен Козел 500 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.