Essence Syntrax 908 гр

Продукт №: G001546
Код на производителя: 2358

Протеинова матрица от изолати

  • Марка: Syntrax
  • Вкус: Ванилия, Шоколад

Най-качествените източници на протеин са суроватъчният, млечният и соевият. Но въпреки това нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни.  Соевият например понижава нивата на холестерол и предпазва сърдечно-съдовата система. Суроватъчният протеин е с най-бърза усвояемост от тялото и стимулира имунната система . Казеин протеинът се усвоява най-бавно, но осигурява непрекъснат приток на аминокиселини в тялото за дълъг период от време. ESSENCE е най- добрият точно заради  комбинирането на тези протеинови източници. Така получавате силните страни на всеки вид протеин и отстранявате недостатъците му.


95.00лв.

Начин на приемане

Тъй като съдържа протеини, които се усвояват и бързо и бавно, той е идеален протеинов източник за всяко време от деня. Някои хора биха консумирали бързодействащ протеинов източник /като протеина от суроватка/ след тренировка и бавнодействащ протеинов източник /като казеин/ преди лягане. Тъй като Essence™ съдържа бавно- /казеин/, средно- /соя/ и бързо- /суроватка/ действащи протеини, той е идеален за всяка ситуация. Приемайте веднага след тренировка , преди тренировка , вечер преди сън, сутрин или през деня като заместител на хранене.    

Каква цел има

ESSENCE е смес от изолирани протеини, не съдържа въглехидрати и мазнини , покачва мускулната маса и подпомага възстановяването .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 39
Количество в опаковка 1020 г.
Количестно на доза 26.15 г.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 23 г. 0%
Kалий 140 мг. 0%
Натрий 100мг. 0%
Въглехидрати 1гр. 0%
Фибри 1гр. 0%
Холестерол 5мг. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Essence Syntrax 908 гр

Добави коментар
Протеинова матрица от изолати Essence Syntrax 908 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на Syntrax, моля свържете се с нас на 0879202042.