Естествен аспирин от бяла върба 100 капсули Calivita

Продукт №: G005185
Код на производителя: FL0071

Кора от Бяла Върба

Естествен аспирин от бяла върба 100 капсули Calivita съдържа салицин, саликортин и други гликозиди, танинова киселина, оксалат и ензими. Действието на салицина е селективно – подобно на това на аспирина и е познато средство за понижаване на температура, намаляване на болки, укрепване на организма и прочистване на кръвта. Екстрактът от кората на бяла върба се използва при проблеми с вътрешни кръвоизливи, катар, ревматична треска, проблеми със ставите и цистит, както и при проблеми с черния дроб, бъбреците и сърцето. Играе важна роля при профилактиката на инфарктите. Притежава и антипаразитно и антималарийно действие. Външно се прилага при измръзване и за лечение на хемороиди.

Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно

Съдържание:
400 мг - Кора от бяла върба

49,24 лв. 28.20лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

За понижаване на температура, намаляване на болки, укрепване на организма и прочистване на кръвта

 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Естествен аспирин от бяла върба 100 капсули Calivita

Добави коментар
Кора от Бяла Върба Естествен аспирин от бяла върба 100 капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.