ЕстроСой Плюс 505 мг 60 капсули Naturе's Way

Продукт №: G002147
Код на производителя: 14536

Естествен продукт за облекчаване симптомите на менопауза

ЕстроСой Плюс 505 мг 60 капсули Naturе's Way е направен от цели соеви зърна, ферментирали при естествен, патентован процес. Ферментацията им дава повече изофлавони и разнообразие на поддържащи хранителни вещества, включително бета-глюкан и глутатион. Доставя соеви изофлавони (60% генистеин, 40% даидзеин) в тяхната „свободна“ форма за по-добро усвояване и ефективност. EstroSoy Plus e подсилен със стандартизиран екстракт от грозовиден ресник. Тази билка има естрогенно действие и е широко препоръчвана от лекарите в Европа за менопауза. Екстрактът от частите на червената детелина също е богат на фитоестрогени и спомага при менопауза и симптоми като горещи вълни. EstroSoy Plus е направен от 100% натурални соеви зърна без никаква генетична модификация. Намалява горещите вълни и нощните изпотявания. Поддържа нормалното състояние на костите. Грижи се за здравето на гърдите.

Приложение:

Облекчава топлите вълни и нощното изпотяване при менопауза. Допринася за доброто физическо състояние на ставите и гърдите.

Забележки:
Този продукт не се препоръчва за бременни, кърмещи жени и млади жени и такива, които се опитват да забременеят. При заболяване на щитовидната жлеза, заболяване на гърдата или при прием на лекарства срещу заболяване на щитовидната жлеза или заболяване на гърдата, се консултирайте с лекар преди приемането на този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 1 път на ден с вода.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Ферментирали соеви зърна(6% есктакт, който съдържа 40 мг изофлавони) 670 mg 670 mg
Детелина (стебло,лист и цвят) 360 mg 360 mg
Стандартизиран екстракт от гроздовиден ресник
(корен и ризом) - 2.5% есктракт, осигуряващ 1 мг тритерпен гликозид
40 mg 40 mg
Витамин С 1,5 mg 1,5 mg
Въглехидрати 1 g 1 g
Калории 5 5


Други съставки: желатин (касула), магнезиев стеарат. Не съдържа ГМО.


73,75 лв. 47.99лв.

За Билки Виж всички 287 продуктa

За по-добър начин на живот и добро здраве Ви предлагаме изцяло натурални и билкови продукти на световни марки с доказано качество. Те са със силно действие поради факта, че не е използвана химия или пестициди за да се извлекат полезните свойства и съставки.

Коментари към ЕстроСой Плюс 505 мг 60 капсули Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за облекчаване симптомите на менопауза ЕстроСой Плюс 505 мг 60 капсули Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Билки на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.