Evening Primrose Oil 1000 мг 60 капс

Продукт №: G003205
Код на производителя: NB-1212

Масло от вечерна иглика

Продукта на марката Natures Bounty EVENING PRIMROSE OIL Масло от вечерна иглика не е източник единствено на тази киселина, но и на така наречената гамолениевакиселина (позната още като гама-линоленова киселина или GLA). Тази мастна киселина, която се  произвежда в тялото от линолова киселина, има много важни свойства. Тя се трансформира в организма до ейкозаноиди, хормоно-подобни химични вещества, които включват простагландините. Студено пресоване.

Тази мастна киселина, която се  произвежда в тялото от линолова киселина, има много важни свойства. Тя се трансформира в организма до ейкозаноиди, хормоно-подобни химични вещества, които включват простагландините. 


19,00 лв. 15.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден задължително с храна.

Каква цел има

За добро здраве на организма и намаляване на холестерола.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 10 0%
Мазнини полиненаситени 1 г 0%
Общо Мазнини 1 г 2%

За Други Мастни Киселини Виж всички 24 продуктa

Други Мастни Киселини-В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Evening Primrose Oil 1000 мг 60 капс

Добави коментар
Масло от вечерна иглика Evening Primrose Oil 1000 мг 60 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други Мастни Киселини на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.