Масло от вечерна иглика 1300 мг 90 капс

Продукт №: G004467
Код на производителя: 265620

Вечерна иглика меки капсули

  • Марка: GNC

Продукта на марката GNC EVENING PRIMROSE OIL Масло от вечерна иглика не е източник единствено на тази киселина, но и на така наречената гамолениевакиселина (позната още като гама-линоленова киселина или GLA). Тази мастна киселина, която се  произвежда в тялото от линолова киселина, има много важни свойства. Тя се трансформира в организма до ейкозаноиди, хормоно-подобни химични вещества, които включват простагландините.

 

Тази мастна киселина, която се  произвежда в тялото от линолова киселина, има много важни свойства. Тя се трансформира в организма до ейкозаноиди, хормоно-подобни химични вещества, които включват простагландините. 


60,80 лв. 41.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули на ден задължително с храна.

Каква цел има

За добро здраве на организма и намаляване на холестерола.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 10 0%
Общо Калории 10 0%
Мазнини полиненаситени 1 г 0%
Общо Мазнини 1 г 0%

За Други Мастни Киселини Виж всички 24 продуктa

Други Мастни Киселини-В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Масло от вечерна иглика 1300 мг 90 капс

Добави коментар
Вечерна иглика меки капсули Масло от вечерна иглика 1300 мг 90 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други Мастни Киселини на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.