ЕВКАЛИПТА

Продукт №: G004875
Код на производителя: hmb033

Билков продукт за подобряване на дишането

Продуктът е съставен от етерично-маслен евкалиптов екстракт и съдържа биоактивни вещества, които значително помагат за отделянето на секрети.

Като подпомага секрецията в стомаха и отделянето на слюнки, продуктът помага за подобряване на дишането и възстановяване след бронхит, пневмония, емфизем или астма.

Евкалиптовия екстракт доказано помага за отстраняване на възпалителните процеси в белите дробове и подобряване на дишането.

Подходящ е и при по-леки заболявания като грип или настинка.


12,52 лв. 6.10лв.

Начин на приемане

Приемат се от 2 до 6 капсули на ден около 30 минути след хранене.

Каква цел има

За подобряване на дишането и отделяне на секретите от белите дробове.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 80 капсули

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към ЕВКАЛИПТА

Добави коментар
Билков продукт за подобряване на дишането ЕВКАЛИПТА не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.