Факторс формула за очи 260 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005241
Код на производителя: 4635

Естествен продукт за подобряване на зрението

Факторс формула за очи 260 мг 90 капсули Natural Factors е висококачествена смес, източник на стандартизирани екстракти от черна боровинка, червена боровинка, бъз, грозде, малина, ягода. Екстрактът от черна боровинка е богат на флавоноиди, наречени антоцианозиди. Антоцианозидите са мощни антиоксиданти, които пречат на свободните радикали. Очанката е доказано облекчава при зачервяване, подуване и зрителни нарушения, при остри и подостри възпаления на очите. Прах от корен на морков е богат на витамин А, който е от съществено значение за доброто здраве на очите. Рутинът е биофлавоноид, който помага за усвояването и задържането на витамин С в организма. Кверцетинът е естествен флавоноид, антиоксидант, който също помага в борбата със свободните радикали. Лутеинът естествено присъства в макулата и лещата на окото, където предотвратява фото-фокислението. Има достътъчно изследвания, които доказват, че допълнителният прием на лутеин защитава срещу различни очни възпаления. Предпазва от дегенерация на макулата и спомага за забавянето на вече започналия дегенеративен процес. Лутеинът подобрява общото здраве на очите.

При влошено зрение:

Виждате мъгляво? Налага се да присвивате очи, когато четете? Често усещате очите си сухи и уморени? Ежедневно работите с компютър, ежедневно шофирате или се занимавате с други, натоварващи зрението дейности? Не игнорирайте тези „маловажни” симптоми, за да не прераснат в по-сериозни проблеми!

Факторс  формула за очи е комбинация от билкови екстракти, осигуряваща мощна подкрепа на очите!

Факторс  формула за очи подсилва зрителната острота при дейности, натоварващи зрението.

Факторс  формула за очи оптимизира нощното виждане и адаптацията на окото към тъмнината. Подпомага зрението при ярка светлина.

Факторс формула за очи намалява умората, сухотата и зачервяването на очите.

Факторс формула за очи има силно противовъзпалително действие и повишава устойчивостта на очите срещу инфекции.

Приложение:
Комбинацията от билки и хранителни вещества допринася за нормалното състояние на зрението и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Консултирайте се с лекар при бременност и кърмене. Не се препоръчва при алергия към растенията от семейство Сложноцветни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули 2 пъти дневно.

 

Съдържание в 1 капсула дн.доза
Очанка 100 mg 600 mg
екстракт 4:1 от въздушни части    
Черна боровинка (плод на прах) 50 mg 300 mg
FloraGlo® лутеин 20 mg 120 mg
основен лутеин (цвят от невен) 2 mg 12 mg
Смес от антоцианини 15 mg 90 mg
Морков (корен на прах) 25 mg 150 mg
Рутин (цветна пъпка) 25 mg 150 mg
Кверцетин (цветна пъпка) 25 mg 150 mg


Други съставки: Оризово нишесте, капсула (желатин, пречистена вода).

Не съдържа: Изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, соя, пшеница или мая.


28,88 лв. 20.75лв.

Начин на приемане

Да се приемат по 3 капсули 2 пъти на ден.

Каква цел има

За по-добро зрение, както и за превенция на клетката от оксидативен стрес.

Странични ефекти

НБяма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 6.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Червена боровинка 50mg 0%
Лутеин 4mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Факторс формула за очи 260 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт за подобряване на зрението Факторс формула за очи 260 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.