Fat Attack 120 Caps.

Продукт №: G003607
Код на производителя: 6074

Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините

  • Марка:

За трениращите това е една от най-работещи добавки въобще, защото не само модулира горенето на мазнини, но и анаболната функция на организма, т.е. за обмяна и изграждане на клетки и мускулатура и то не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план. Fat Attack подобрява така наречения „lean-body-mass” - индекс, т.е. неутрализирането на телесната мазнина, за сметка на увеличаващата се мускулна маса.

Гореописаният късоверижен val-val-tyr-pro пептид беше намерен след като японски учени установиха, че спецификациите на триглицерид в кръвта и термогенезата се подобряват при хранене с повече от 40 % съдържание на протеини и така се създава по-малко мазнина, в сравнение при бедно на протеини хранене. При търсенето на причините за този ефект, соециалистите се натъкнаха на известния пептид, който се синтезира в много ниско изявени количества ендогенно от протеина в червата. От своя страна, това означава, че с консумирането на протеинова пудра преди хранене може да се увеличи частта на протеина на 40 %, за да се постигнат приятни ефекти.


57.05лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Между три и пет капсули преди хранене.

Каква цел има

Изгаряне на мазнини и намаляване на телесното тегло.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 1.000мг. 0%
Л-Валин 1.000мг. 0%
Л-Леуцин 2.000мг. 0%

За Изгаряне на мазнините Виж всички 343 продуктa

Добавките от тази категория стимулират и изграждат спортна и стройна фигура , например при диета или интензивни тренировки.Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. 

Коментари към Fat Attack 120 Caps.

Добави коментар
Продукт за намаляване на теглото и изгаряне на мазнините Fat Attack 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Изгаряне на мазнините на , моля свържете се с нас на 0879202042.