Fat Burner Advanced

Продукт №: G005567
Код на производителя: api08

Продукт за отслабване

  • Марка: API

Този продукт е изключително ефикасен за премахване на излишните мазнини от тялото и достигане на желаното тегло. Като изпълзва тармогенния ефект, Fat Burner Advanced подпомага превръщането и използването на мазнините като източници на енергия.

Липотропичният агент л-карнитин е комбиниран с екстракти от кафе Арабика, зелен чай, ядки, канела и чушка кайен, които имат изключително благоприятно въздействие върху Вашето тяло, като Ви помагат за борбата с излишното тегло.

Към продуктът е добавен и хром, който пък помага за регулация на образуването на мазнини. Освен това, продуктът притежава силно аниоксидантно действие и помага за предотвратяване вредните действия на свободните радикали.


68.05лв.

Начин на приемане

Като диетична добавка, се приемат от 1 до 3 таблетки преди закуска, обяд или преди тренировка. Започва сде с 1 таблетка, като постепенно приемът се увеличава до 3 в зависимост от реакцията Ви към продукта. Приемат се с 250 милилитра от желаната напитка.

Да не се превишава приемът от 6 таблетки дневно.

Каква цел има

  • За отстраняване на излишните мазнини.
  • За премахване на токсините от тялото.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към Fat Burner Advanced

Добави коментар
Продукт за отслабване Fat Burner Advanced не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на API, моля свържете се с нас на 0879202042.