FeelAnew Natrol 120 таблетки

Продукт №: G001111
Код на производителя: Feel001

Хранителна добавка

Този продукт е цялоста система, благодарение на която можете да се чувствате чудесно. С напредване на възрастта пренапрежението може да вземе своите жертви. Благодарение на съставките на този продукт- глюкозамин и  хондроитин, които се съвместяват и стават гравдивни елементи на съединителната тъкан, така в резултат на това облекчават болките в мускулите след физически натоварвания. Редовната употреба на продукта води до поддържане на ставите и сухожилията при активен начин на живот.


83,19 лв. 45.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по 2 таблетки, два пъти дневно, препоръчително на празен стомах.

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 tabs
Съставка Грамаж Процент
Натрий 5 mg 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към FeelAnew Natrol 120 таблетки

Добави коментар
Хранителна добавка FeelAnew Natrol 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.