Fenuplast 120 Caps.

Продукт №: G003549
Код на производителя: 1012

Тестостеронов модулатор

  • Марка:

Максималното ниво на тестостерона е много свързано с по-качественото изграждане на мускулна маса, изгаряне на мазнините и по-бързото възстановяване след тренировка. Учените а също така и практиката са много сигурно по отношение на Fenuplast, т.е. като цяло досега без каквито и да е лоши изказвания се съобщава за доста сериозни резултати.

Fenuplast разполага с различни стероидни сапонини, вкл. Diosgenin (пряк предшественик на тестостерона; съдържа се в Tribulus-сапонините в средно количество), yamogenin, gitogenin и др., които ускоряват имунната система и модулират мъжките и женски полови хормони.


48.70лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по три капсули на ден.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и сила.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 13.5гр. 0%
Витамин А 33.3гр. 0%
Селен 2.3мг. 0%
Цинк 208гр. 0%

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Fenuplast 120 Caps.

Добави коментар
Тестостеронов модулатор Fenuplast 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на , моля свържете се с нас на 0879202042.